Kennismakingsgesprek

 

Bij het kennismakingsgesprek informeer ik je over mijn werkwijze en kijken we of we tot een samenwerkingsverband kunnen komen.  Belangrijk is dat er een klik is en dat jij je vrij en veilig genoeg voelt om met mij aan de slag te gaan. Van de andere kant is deze verkenning wederzijds. Het kan zijn dat een probleem buiten mijn competentie valt, of dat een andere specialist beter op zijn plaats is.  Wil je graag kennismaken?
Neem gerust contact op. 

 

Sessies

In overleg bepalen we de hoeveelheid en de frequentie van de sessies. Een keer per week of een keer per maand. Dit is mede afhankelijk van de aard van je vragen of wensen en jouw behoefte. Soms zijn enkele gesprekken voldoende om verder te kunnen. De sessies duren in principe een uur. Sessies van anderhalf uur zijn ook mogelijk.  Vooraf bepalen we wat je doelen zijn en welk traject er bij past. We evalueren regelmatig. Je bent nooit wat verplicht en je kan altijd het traject stoppen. De gesprekken kunnen indien gewenst ook plaatsvinden tijdens het weekeinde.

 

Tarieven

Particulieren
Tijdens het kennismakingsgesprek maken we afspraken over het te volgen traject en zal afstemming van kosten plaatsvinden.

RoseRiver werkt enkel op afspraak. Bij verhindering dient een afspraak ten minste 24 uur van tevoren te worden afgezegd.

Ondernemingen en Organisaties
Offerte op maat voor coaching/begeleiding van medewerkers. 

Voor meer informatie over geheimhouding, ethische code en andere belangrijke zaken: bekijk de Algemene Voorwaarden.

Deontologie en klachten

Deontologie
RoseRiver is aangesloten bij de Belgisch- Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie en Psychotherapie (B.N.V.I.P. vzw). RoseRiver respecteert en onderschrijft de ethische gedragscode van de B.N.V.I.P. vzw.

Klachten
Wij trachten u de best mogelijke begeleiding te bieden. Indien u toch niet tevreden zou zijn over onze dienstverlening kan u dit melden via info@roseriver.be.

 


clouds.jpg
Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde.
Nu weet ik dat ik nooit zal zijn vergeten,
ik leverde bewijs van mijn bestaan.
Omdat, door het verleggen van die ene steen,
de stroom nooit meer dezelfde weg kan gaan.
— Bram Vermeulen